| Autor |
Zpráva
|
| pinam |
Zaslal: so srpen 18, 2007 12:10 Předmět: Novy router na PM |
|
|

Založen: 25.12.2004 Příspěvky: 219 Bydliště: M. Pospisilove, Olomouc
|
Asi nemusim rikat, ze node PM je pro nasi sit vyznamnym bodem. Proto bylo rozhodnuto, ze bude pro tento bod postaven novy router, ktery bude mit dostatecny vykon, aby zvladal vzrustajici traffic. Komponenty na router uz jsou nakoupeny, velky dik patri vsem, kdoz na nej prispeli. Jsou to zejmena:
JardaK 8000CZK
Tiliko 4500CZK
Celkova cena se vysplhala na cca 22000CZK.
Zatim router testuji. Bohuzel jsou momentalne problemy s MikroTikem 3rc1, ktery jsem chtel pouzit. Pokud se nepodari vyresit spatnou stabilitu systemu v nejake verzi 3, budu muset downgradovat na nejakou z verzi 2.9. U te mam zpravy, ze by mela fungovat bez problemu, byt osobne vyzkouseno to zatim nemam.
Naposledy upravil pinam dne so leden 19, 2008 15:23, celkově upraveno 2 krát. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
| pinam |
Zaslal: st říjen 31, 2007 13:59 Předmět: novinky ohledne noveho routeru na PM |
|
|

Založen: 25.12.2004 Příspěvky: 219 Bydliště: M. Pospisilove, Olomouc
|
| Abych Vas informoval, jak se veci maji. Protoze byla deska, kterou jsem koupil evidentne nejaka divna, tak jsem ji reklamoval. Reklamace byla uznana a dostal jsem desku novou, tak doufam, ze nebude vykazovat stejne problemy. Bohuzel jsem ji jeste ani nestacil vybalit, takze zatim nechci nic predjimat, ale doufam, ze uz bude vse bez problemu a na PM prijde novy brzo novy a rychlejsi router. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
| tiliko |
Zaslal: pá listopad 02, 2007 10:52 Předmět: Re: novinky ohledne noveho routeru na PM |
|
|

Založen: 23.12.2004 Příspěvky: 1225 Bydliště: Hněvotínská, Olomouc
|
| pinam napsal: |
| Abych Vas informoval, jak se veci maji. Protoze byla deska, kterou jsem koupil evidentne nejaka divna, tak jsem ji reklamoval. Reklamace byla uznana a dostal jsem desku novou, tak doufam, ze nebude vykazovat stejne problemy. Bohuzel jsem ji jeste ani nestacil vybalit, takze zatim nechci nic predjimat, ale doufam, ze uz bude vse bez problemu a na PM prijde novy brzo novy a rychlejsi router. |
Problémy jsme nečekali, vyskytly se, ale snad už to bude vpořádku.
Spuštění nového stroje zase posune kvalitativně služby v naší síti o podstatný krok dál. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|